Bemutatkozás

Egyéb üvegszálas műanyag elemek gyártása

 • Poliészter üvegszálas erősített kompozit elemek gyártása,javítása.
 • Ősminták tervezése, gyártószerszámok(sablonok) kivitelezése utána sorozatgyártása.
 • Hozott minta alapján gyártósablon, szerszámkészítés, bármilyen tárgyról,burkolatról,karosszériaelemről stb…
 • saját szabadalmunk poliészter műanyag síremlék!!!-befektető partnert keresünk a termék bevezetéséhez!!!!!!
 • kútgyűrű-víztartály aknák keszítése könnyű műanyagból!
 • műanyaghegesztési munkák kivitelezése
 • optikai tuning részleg eladó
 • egyedi autóépítéssel nem foglalkozunk!!!!!

Forduljon hozzánk bizalommal!
Tóth Attila tulajdonos: 06-20 982 4799
Palkó Alíz ügyvezető: 06-30 683 5257

Nálunk a legjobb szolgáltatásban részesülhet

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik különféle gépjárművek alkatrészeinek gyártásával. Szolgáltatásunk igen széleskörű, arra törekszünk, hogy minél több területen helyt álljunk, és minőségi munkát reprezentáljunk megrendelőinknek.

Foglalkozunk üvegszálas műanyag elemek gyártásával, buszkarosszériák készítésével üvegszálból, optikai tuningolással, szélterelők gyártásával és forgalmazásával, traktorok és különféle mezőgazdasági gépek alkatrészeivel, gépburkolatok gyártásával, tartályok kivitelezésével és dísztárcsák gyártásával is. Igyekszünk változatos és sokoldalú szolgáltatásokat nyújtani, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek lehessenek. Jelentős figyelmet fordítunk a szakszerű kivitelezésnek, így tehát minőségi alapanyagokkal, illetve eszközökkel dolgozunk. Munkatársaink a lehető legmagasabb szintű tudást nyújtják, ezt referenciáink is igazolhatják.
Ha önnek is szüksége van szolgáltatásaink egyikére, netán csak tájékozódik, böngéssze oldalunkat, vagy keressen bennünket kérdéseivel!

Tekintse meg referenciáinkat és terméklistánkat!

Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Műanyaghegesztés

A műanyaghegesztés egy olyan előállítási és javítási technológia, melynek során a felület eredeti anyaga határozza meg a helyreállítás során használt anyagot, illetve a minőségi végeredmény során nem látható majd eltérés az eredeti állapothoz képest. A javítási folyamatokon kívül a hegesztésnek köszönhetően egyes alkatrészek egyéni igényeknek megfelelően átalakíthatóak.

Műanyaghegesztéssel kivitelezhető munkák:

 • Műanyag lökhárítók
 • Műanyag fényszórók
 • Műanyag rácsok
 • Műanyag dobbetétek
 • Műanyag kilincsek
 • Műanyag tükörborítás
 • Műanyag hűtő részek
 • Műanyag maszkok

A sérülések gyakori kiváltó okai lehet az időjárás, a rossz útviszonyok, és az ezekből következő közúti balestek, valamint a szakszerűtlen szerelés, illetve lopás.

A sérülések gyakran csak esztétikai hibát jelentenek, azonban akadnak olyan esetek, amelyek balesetveszélyessé tehetik a közlekedést, ezért érdemes időben orvosolni a problémát, így elkerülve a személyi sérülést, valamint a felesleges és megterhelő anyagi kiadásokat.

Ha minőségi munkára van szüksége, cégünk sok éves tapasztalattal vállalja műanyaghegesztési munkák kivitelezését magas színvonalon és kedvező áron! További információkért keressen minket elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

Korszerű poliészter műanyag szerszámok előállítása

Egy műanyagból készült szerszámot a következő módokon készíthetünk el: negatív segítségével, negatív felhasználásával vagy közvetlenül. Az apo-team kft. Az ősminta költséghatékony és gyors eljárását alkalmazza poliészter műanyag szerszámok előállításához.

A master, vagy ősminta egy olyan korszerű eljárás első lépése, mely a korábbi szokásokkal ellentétben ma már nem fát vagy gipszet, hanem erre a célra fejlesztett speciális műanyagokat, például poliészter üvegszálas műanyagot alkalmaz a kijelölt termékek legyártására. Az ősminta előállítását követően már rendelkezésünkre áll a legyártandó szerszám prototípusa, mely ezáltal készen áll a sorozatgyártásra.

Cégünk a legkorszerűbb technológiák segítségével, hozzáértő szakemberek felügyelete mellett látja el a munkákat. A precizitást és hatékonyságot szem előtt tartva, az igényekhez mérten gyártjuk a poliészter műanyagból készült szerszámokat.

Az apo-team kft. Garantálja önnek a magas minőséget és a gyors kivitelezést! Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, leadni rendelését és rábízni magát szaktudásunkra!

Üvegszálas szövet felhasználása

Az üvegszálas szövetet műgyantával ragasztják össze, laminálják, ezáltal kiváló szerkezet erősítő anyag keletkezik belőle. Pozitív tulajdonságai és olcsó előállítása miatt ezt az anyagot használják legtöbbször autók, hajók, gépjárművek erősítőanyagaként.

Európában az üvegszállal erősített műanyagot gépi erővel készítik, szórópisztollyal dolgozzák fel. Vízi járművek, szélerőmű-alkatrészek, fürdőkádak, zuhanytálcák kiváló alkotóelemét adja. A transzfer gyantaöntés egyre jobban elterjed a piacon, ilyen módszerrel készülnek például a sporthajók, szélerőművek elemei. Az ipari felhasználása az üvegszálas poliészterből készült lemezekre terjed ki, teherautók karosszériáját állítják elő belőlük.

Fő felhasználási területei a repülőgépgyártás, biztonsági berendezések szigetelése, ipari berendezések szigetelése. Emellett a szállítás során és az építőiparban is jelentős felvevőpiacát figyelhetjük meg.

Az üvegszálas szövet védelmet biztosít a nap káros ui-sugaraitól.

Az üvegszál egy könnyű, vékony anyag, amely rendkívül magas hőtűrő képességgel bír, ennek köszönhetően a magas hőmérsékletű anyagok szigetelésére is kiválóan alkalmas, mert kevésbé hevül fel.

Ha szeretne üvegszálas karosszériát kialakítani gépjárművében, jöjjön el hozzánk és kérdezzen bátran!

Kútgyűrű-víztartály aknák készítése könnyű műanyagból

Ön is olyan kiegészítőket keres, melyek megbízhatóak, ugyanakkor nem kell rájuk vagyonokat költeni? Amennyiben kútgyűrű-víztartály aknára lenne szüksége, nálunk a legjobb helyen jár!

Cégünk már hosszú évek óta foglalkozik poliészter üvegszálas munkák előállításával és forgalmazásával. A poliészter üvegszálas műanyag egy igen sokoldalú és számos pozitív tulajdonsággal rendelkező alapanyag, mely igen különböző tárgyak gyártására alkalmas, például kútgyűrű-víztartály aknákéra is.

A poliészter üvegszálas műanyag kútgyűrű-víztartály akna felszerelése egyszerű, anyaga ütésálló és ellenáll a vegyszereknek, valamint jó a hőtűrő képessége is, emellett pedig előállítása sem kerül vagyonokba. Nem utolsó sorban, kiválóan véd az időjárás viszontagságaitól. Felejtse el az elavult és drága alapanyagokból készült kútgyűrű-víztartály aknát és váltson korszerű és praktikus műanyagra!

Keressen fel minket és szerezzen be poliészter üvegszálas kútgyűrű-víztartály aknát!

Poliészter üvegszálas kompozit elemek gyártása és javítása

Minőségi munkát szeretne végre magáénak tudni? Olyan céget keres, ahol lelkiismeretes munkát végeznek, ugyanakkor mégis kedvező árakkal dolgoznak, mindezt pedig gyorsan, a határidőket betartva készítik el?

Nálunk mindezt egy helyen megtalálja. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik üvegszálas munkákkal. Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen üvegszálas munkát szeretne javíttatni, csapatunk minden meghibásodást, esztétikai vagy mechanikai hibát helyrehoz rövid idő alatt.

Vállajuk minőségi üvegszálas munkák gyártását is, természetesen a legjobb alapanyagokból, korszerű gyártósorral és hozzáértő szakmai csapattal dolgozunk, hogy megrendelőink mindig elégedetten távozhassanak. Ezt figyelembe véve ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk az igényekkel és a legújabb fejlesztésekkel, szem előtt tartjuk a folyamatos modernizációt.

Amennyiben sikerült meggyőznünk, forduljon hozzánk bizalommal, ha minőségi üvegszálas munkára van szüksége! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Mire használjuk az üvegszálat?

Az üvegszál, a műanyag és a poliészter anyagok kiválóan kombinálhatóak egymással. Közös tulajdonságuk, hogy könnyen és tetszés szerint formázhatóak, rendkívül masszívak, mégis rugalmasak, és nagy ellenállást tanúsítanak a külső környezeti, vagy akár savas hatások ellen.

Az üvegszál kiválóan alkalmas különböző elemek, vagy járművek karosszériájának, első és hátsó lökhárítójának, motorháztetőjének, ajtajának, továbbá a tető egyenetlenségeinek javítására. Kisebb-nagyobb horpadások, törések és szakadások eltüntetésére, valamint a szerkezet megerősítésére is gyakran alkalmaznak üvegszálat. Megfelelő alapozással, végeredményként tökéletesen sima, festhető és fényezhető felületet kapunk.

Ne feledje, hogy a jó minőségű alapanyag mellett fontos, hogy szakértő keze munkája készítse a kívánt elemet, ezért forduljon hozzánk bizalommal! Üvegszálas munkákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel és speciális igényeivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel segítenek önnek!

Az üvegszálas technológia és a fejlesztések alkalmazása a járműiparban

A járműipar a folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségeknek, valamint az innovatív és minőségi anyagoknak köszönhetően újabb és újabb időtálló és korszerű termékeket képes piacra bocsájtani. Az üvegszálas kompozit műanyagok napjainkban igen széles körben alkalmazott anyagok, melyek a különböző járművek előállítása során kiválóan megállják a helyüket:

 • Gazdaságosan előállítható termékek
 • Kiváló ár-érték arány
 • Nagy szilárdság és ütésállóság
 • A korszerű végtelen üvegszálak beépítésének köszönhetően kiválóan megerősíthetőek a készülő elemek anélkül, hogy a termék tömege megnövekedne
 • Mechanikai behatásokkal szembeni masszív ellenállás
 • A különböző konstrukcióknál szálirány meghatározza a kedvező tulajdonságok maximalizálását, pl.: terhelési irány

A járműiparban alkalmazott üvegszálas kompozitok és fejlesztéseik lehetővé teszik, hogy biztonsági szempontból és költséghatékonyság tekintetében is kiváló minőségű termékek szolgálják ki a fogyasztói igényeket.

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött foglalkozik üvegszálas termékek gyártásával, melyek a járműgyártás minden területén megállják a helyüket. Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint egyedi igényeivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kompozit műanyag elemek gyártása

A kompozit műanyag elemek gyártása mögött napjainkban egy kiforrott és jól alkalmazható technológiai eljárás áll, melynek köszönhetően a végtermékek minden minőségi és szabványelőírásnak maximálisan eleget tesznek a felhasználási területtől függetlenül.

A kompozit műanyagok alapvetően két alkotóból állnak: vázanyagból és mátrixanyagból:

 • Mátrixanyag: hőre lágyuló és térhálós anyagból is készülhet, feladata a vázanyag összetartása és a terhelés egyenletes elosztásáért, átadásáért felel
 • Vázanyag: szálas szerkezetű termoplaszt, szerves vagy szervetlen anyag, pl.: üvegszál, amely a mechanikai szilárdságért felel

A szálak és a mátrix tapadása kiemelten és meghatározóan fontos a kompozit végtermék szilárdsága szempontjából, valamint a kedvező tulajdonságok fokozása érdekében különböző kezelési és előállítási eljárások léteznek, például a szálátmérők csökkentése, a lehető legnagyobb fajlagos felület létrehozása felületkezeléssel, szálak rendezése, stb.

Minőségi műanyag elemek gyártásáért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és sok éves tapasztalatunkkal, valamint számos elégedett megrendelőnkkel a hátunk mögött mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Az üvegszállal erősített műanyagok tulajdonságai

A hagyományos műanyag elemek erősítése során bevált és eredményesen alkalmazott eljárást jelent az üvegszálas erősítés, amely eltérő mechanikai tulajdonságokkal rendelkező alapanyagok előállítására alkalmas megoldás, amely elsősorban a szálerősítés mértékétől függ.

Az üvegszálas műanyag késztermék mechanikai tulajdonságait és felhasználási lehetőségeit befolyásoló tényezők az erősítőanyag szempontjából:

 • Az üvegszál átmérője és az átlagos szálhosszúsága
 • A szálgyártáskor elért szálnyújtás mértéke
 • A száltartalom, amely függhet például tömegtől
 • A szálak felületi minősége, valamint a szál és a mátrix közötti kötés erősségének mértéke
 • A minta erősen terhelt részeinek teljes keresztmetszetében az üvegszálak orientációja és annak eloszlásának mértéke, jellemzői
 • Egyéb jellemzők és meghatározó tényezők

Az üvegszállal erősített műanyagok napjainkban széles felhasználási területtel rendelkező alapanyagok, melyekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatásért, valamint minőségi üvegszálas termékek és elemek gyártásával kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Minőségi gépburkolat és szerszámgyártás hozott minta alapján

A modern gyártástechnológiai lehetőségek megannyi szegmens számára kínálnak minőségi és időtálló eszközöket, berendezéseket és egyéb kiegészítő megoldásokat, melyek között a gépburkolatok kiemelt szerepet töltenek be.

Napjaink ipari területein felhasznált gépek és berendezések egyedi gyártása jelentősen megkönnyíti az adott tevékenységi területek hatékony termelését, melyekre számos esetben jellemző, hogy saját tervek és minta alapján készített alapból dolgoznak, így szükség esetén utángyártható egy-egy gépelem, gépburkolat és professzionális szerszámok.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött minőségi gépburkolatok és szerszámok gyártásával kapcsolatos megbízásokat is vállal különféle szolgáltatásai között. Kiváló minőségű termékeink elsősorban üvegszállal erősített műanyag kompozit elemek, melyek minden minőségi és funkcionális követelménynek maximálisan megfelelnek.

A gyártással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Az üvegszállal erősített kompozitok meghatározó tulajdonságai

A szálas erősítési technológia napjainkban, széles körben hatékonyan alkalmazott eljárás, amely azonban folyamatos fejlesztés alatt áll, hiszen az egyes felhasználási területek sajátos igényei újabb és újabb lehetőségeket vetnek fel a szakemberek számára. Az üvegszállal erősített kompozit a gyártóiparban számtalan területen alkalmazható anyag, melynek mechanikai tulajdonságait, és ennek következtében a végtermék tulajdonságait is, elsősorban a szerkezet határozza meg.

A szálerősített anyagok esetében, így az üvegszállal erősített kompozitok esetében is, a szálak felelősek a mechanikai tulajdonságokért és a mátrixanyag határozza meg a feldolgozási eljárások alkalmazhatóságát egyes esetekben, továbbá a formai szabadságot kialakítás során, a végtermék felületi minőségét és hőállóságát, stb. A tervezés során érdemes figyelembe venni az üvegszállal erősített kompozitok jellemző tulajdonságait és ennek megfelelően legyártani az adott termékeket.

Minőségi üvegszállal erősített kompozit munkákért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Minőségi színházi kellékek gyártása az egyedi igényeknek megfelelően

Manapság, modern világunkban a technológiai lehetőségek a különféle gyártóipari területeken is praktikus innovációkat kínálnak, melyek az élet számtalan területén jelentenek költséghatékony és időtakarékos megoldásokat.

A színház világa a nagyközönség számára igen rejtélyes és izgalmakkal teli környezet, amely kellékek és kiegészítők gazdag tárháza, melyek előállításához napjainkban korszerű gyártótechnológiai lehetőségek állnak rendelkezésünkre.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja minőségi színházi kellékek gyártását az egyedi igényeknek megfelelően:

 • hozott minta alapján elkészített gyártósablon alapján legyártott kellékek
 • a gyártósablonok készítése
 • egyedi darabok gyártása
 • kellékek sokszorosító gyártása
 • egyéb lehetőségek

A gyártósablonok igény szerint minőségi üvegszállal erősített műanyag elemekből készült termékek, melyekről bővebb információkért és szolgáltatásainkkal kapcsolatos tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A műanyag ezer arca

A műanyag napjaink egyik sokoldalúan felhasználható alapanyagai közé tartozik. Még olyan használati tárgyakban is fellelhető, melyekről első látásra nem is gondolnánk, hogy valamilyen poliészter elemet tartalmaznak.

Cégünk poliészter és üvegszálas munkák gyártásával foglalkozik. Eddigi szolgáltatásaink magukba foglalták a különböző tartályok, burkolatok, szélterelők előállítását, de ezzel még mindig nem merítettük ki a lehetőségeket!

Gondolkozott már azon, hogy a színházakban használatos kellékeket honnan szerzik be a kellékesek? Igen, bizonyos darabokat boltokból, régiség kereskedésekből is meg lehet vásárolni, de sokszor akadnak olyan speciális dolgok, melyeket egyszerűen nem lehet megvásárolni, kikölcsönözni, így egyetlen lehetőség marad, elő kell állítani.

Itt jövünk a képbe mi! Szolgáltatásaink között már színházi kellékek gyártása is megtalálható. Ezeket a tárgyakat szintén műanyagból készítjük, ami lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt, akár nagyobb mennyiségben is készüljenek kellékek.

Színházi kellékekkel, valamint egyéb termékeinkkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Hogyan gyártják a poliésztert?

A poliészter gyártás mindennapi életünk építőköve, hiszen számos területen alkalmazzák ezt az alapanyagot. A poliészter gyártás folyamata igen összetett, az alábbiakban ezt szeretnénk röviden bemutatni.

A termék kiindulási alapanyaga a kőolaj. Ebből etilén és xilolok lesz előállítva. Az etilénből epoxidot, a xilolokból pedig para-xilolt, ezután oxidációval tereftálsavat állítanak elő. A tereftálsavhoz metanolt adnak és dimetil-tereftalát észtert képeznek. Az előbb tárgyalt epoxidból bihidroxietil tereftalát állítanak elő. Ezt követően hevítéssel, 280 °c-on pedig előállítják a pet lineár-kondenzátumot.

A pet körülvesz minket, ebből az alapanyagból készülnek például az üdítős palackok, melyek újrahasznosítva ismét forgalomba kerülnek, ennek ellenére az ilyen széles körben alkalmazott termékekből folyamatos utánpótlásra van szükség.

Felmerülő kérdéseivel, illetve ha esetleg segítségre van szüksége, keressen fel minket bátran poliészter gyártással kapcsolatban!

Milyen a jó gokart ülés?

Megfelelő gokart ülést szeretne? Nem tudja, kihez kellene fordulnia gokart ülés gyártásávalkapcsolatban? Mi tudunk önnek ebben segíteni, cégünk előállítja az ön számára tökéletes ülést!

Sokan azt gondolják, hogy gokart ülésként lehet használni esetleg trabant ülést, vagy műanyag széket, azonban ez tévedés. Hiszen ezek erre nem megfelelőek, mert nincs oldaltartásuk. A gokart olyan kanyarsebességet érhet el, amivel nem lehet magunkat megtartani oldaltartás nélküli ülésben. A gokart ülés gyártásnál pár fontos szempontot érdemes figyelembe venni, ilyen az, hogy az ülésnek függőleges oldala van, felül pedig szűkebbnek kell lennie, mint az ülő részénél. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy az ülést olyan messzire kell a pedáloktól elhelyezni, hogy a vezető lábai enyhén hajlított helyzetben legyenek, de semmiképpen nem annyira, hogy a kormányzást vagy a sebességváltást akadályozzák.

Döntsön ön is megbízható cégünk mellett, ha megfelelő gokart ülést szeretne gyártatni! Mi nemcsak beszélünk erről, hanem precízen el is készítjük!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ügyfélszolgálatos kollégáink készségesen állnak az ön rendelkezésére!

Rendeljen karosszéria elemeket megbízható cégtől!

Mindennapi használati tárgyainkat rendszeresen cserélnünk, javíttatnunk kell, hiszen elhasználódnak, megsérülnek. Nincs ez másképpen a járművekkel sem, sőt a biztonságos használat érdekében különösen fontos, hogy minden alkatrész ép legyen. A különböző karosszéria elemek különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve és sérülékenyebbek is.

Szüksége van megbízható minőségű és gyorsan elkészülő karosszéria elemekre? Forduljon hozzánk bizalommal, és bízzon meg minket poliészter munkák előállításával! A műanyaggyártás területén több műfajban is bizonyítottunk már. Most már karosszéria elemeket is rendelhet tőlünk, méghozzá mezőgazdasági gépekre és rally autókra is! Amit garantálunk önnek: szakértő tervezés, kifogástalan kivitelezés és kedvező árak, rövid határidővel!

Ne fáradjon a céltalan keresgéléssel, ne költsön irreális összegeket a kontár munkára, hiszen csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket a megadott elérhetőségeink egyikén, és szakértő munkatársaink készséggel segítenek önnek!

Milyen egy biztonságos gokart?

A gokart egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Baráti, családi összejövetelek egyik népszerű kikapcsolódási lehetősége. Az igazi verseny gokart kötött szabályokkal behatárolt a felszereléseket illetően, a megfelelő gokart biztonságos, megbízható és tartós.

A gokart ülések nem nehezek, általában 1 és 3 kg között van a súlyuk. Fontos, hogy legyen hát és oldaltartása a biztonság érdekében, az ülés helyzete egyes gokartoknál szabályozható. A gokart ülések gyártását már üvegszálas műanyagból valósítják meg.

A műanyag kormány összekötőkkel elkerülhetőek az ütközések okozta sérülések. Ha a pedálok dupla támasztékkal készülnek és kézzel állíthatóak, az megkönnyíti a gokart használatát a vezető termetének megfelelően.

Cégünk gokart ülések gyártásával is foglalkozik, így a legjobb helyen jár, ha gokartjait új ülésekkel szeretné felszerelni. Forduljon hozzánk bizalommal, a gokart ülések gyártását is profi módon kivitelezzük! Keresse bátran munkatársainkat, és ossza meg velünk egyedi igényeit!