Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
a
  Busz - Busz  
 
Lásd a Terméklista menüpontban.

Biztonságos buszkarosszéria üvegszálból

Az üvegszálból készült elemek egyszerre rendkívül masszívak és rugalmasak, emellett könnyen alakíthatóak és utólagos javítást is végezhetünk rajtuk. Megfelelő alapozással bármilyen felületre ráépíthetjük. Az üvegszálas elemek formai kivitelezésének lehetősége gyakorlatilag végtelen, kiválóan alkalmas buszok karosszériájának gyártására, javítására és tuningolására.

Az anyag önmagában azonban itt sem elég, a tökéletes eredményhez profi szakemberek munkája kell, ezért vagyunk mi, hogy hibátlan és hosszú életű elemeket gyártsunk megrendelőink maximális elégedettségének elérése érdekében!

A nagyvárosi és távolsági buszok a nagy forgalom veszélyeinek vannak kitéve, úgy, mint az ütközés, koccanás, felverődés, de nem kíméli az útminőség, kátyúk, rosszul illesztett aknafedelek sem. Ezért fontos, hogy külső és belső karosszériájuk is olyan anyagból készüljön, amely kellő biztonságot nyújt a járműnek és az utasainak is, hogy a legkevesebb probléma és sérülés nélkül ússzon meg egy ilyen esetet.

Legyen járműve biztonságos, masszív és rugalmas! Válassza üvegszálas munkáinkat!


Járműbiztonság: A buszkarosszéria elemek

A magyar járműgyártás már több mint 100 éve vette kezdetét és az eltelt idő alatt a technológiai lehetőségek folyamatos fejlődésének köszönhetően jelentős átalakulásokon ment keresztül. A közúti közlekedés és a tömegközlekedési eszközök területén határozott és konkrét minőségi és koncepciós elvárások vannak életben, melyek elsősorban a járműbiztonsági előírásoknak tesznek eleget.

A buszkarosszéria elemek gyártása során manapság számos lehetőség adott, azonban az egyik legelterjedtebb és széles körben alkalmazott megoldás az üvegszálból készült elemek gyártása. Az üvegszálas buszkarosszéria elemek gyártása során a járműbiztonságot a masszív és megbízható szerkezet biztosítja, amely adott szituációkban rugalmas jellemzővel bír, hiszen a közúti közlekedés során az esetleges balesetek és az útminőség jelentősen meghatározza a közlekedésbiztonságot és az elemek élettartamát.

A járműbiztonsági elvárások és előírások teljesítése érdekében válassza profi szolgáltatásainkat és minőségi üvegszálas elemeinket, melyeket igény szerint gyártunk, valamint tekintse meg további információinkat vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
 
Vissza a terméklistához
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger