Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
a
  Dísztárcsa - Dísztárcsák és egyéb termékek  
 
Lásd a Terméklista menüpontban.

Minőségi és esztétikus dísztárcsák gyártása

A biztonságos és felelősségteljes közúti közlekedés alapvető feltétele, hogy mindig hibátlan műszaki állapotú gépjárművel induljunk útnak, valamint rendszeresen gondoskodjunk az optimális karbantartásról. Járműveink működési állapota meghatározza a közlekedésbiztonságot, azonban esztétikai igényeink kielégítéséről a karosszéria és a megjelenés gondoskodik, amely presztízs értéket is képviselhet egyes helyzetekben, például utazási társaságok autóbuszainak esetében.

Gépjárművünk optikai fejlesztéséhez és az ízléses megjelenéshez elengedhetetlen kellékek a minőségi és esztétikus dísztárcsák, melyek elsődlegesen takaró szerepet töltenek be a cseppet sem dekoratív felnik előtt. Modern világunkban már számos lehetőségünk van egyedi igényeinknek megfelelő dísztárcsák beszerzésére, valamint szükség szerint saját konstrukciót is gyártathatunk autóbuszainkra.

Cégünk sok éves tapasztalattal és kiforrott gyártótechnológiai eljárásokkal a háta mögött vállalja autóbusz dísztárcsák egyedi vagy tömeges gyártását, akár hozott minta alapján is, melyekről bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi termékek

Elege van abból, hogy állandóan azzal kell töltenie az idejét, hogy a megfelelő paraméterekkel rendelkező termék után kutat, amire Önnek szüksége van? Van egy jó hírünk, mert nem kell többé időt és fáradtságot pazarolni a kutatásra. Elég csupán, ha annyit tesz, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és mi kérésre elkészítjük Önnek az üvegszálas műanyagból készült egyedi megrendelését.

A munkáink között épp ezért megtalálhatóak olyan tárgyak, melyeket máshol nem lehet beszerezni, így például színházi kellékek, de személyre szabott dísztárcsát is készíttethet, továbbá megbirkózunk a karosszériák, gépburkolatok és még sok egyéb műanyageszköz kivitelezésével is.

Bízza profi szakemberekre egyedi elképzeléseit és garantáljuk, hogy elégedett lesz megoldásainkkal! Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy ismerjük az üvegszálas műanyagot kívül-belül. A segítségünkkel Ön szinte bármit megvalósíthat. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megrendelését a megadott elérhetőségeinken!

 
Vissza a terméklistához
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger