Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
a
  Egyéb termékek - kútgyűrűk,tartályok  
 
egyedi méretben is,gyártása műanyagból
könnyedén szállítható,lehelyezhető

Minőségi tartályok

Jó minőségű tartályokra van szüksége? Az ipar és vegyipar területén mindig szükség van az effajta berendezésekre, hiszen a különböző vegyszereket és egyéb anyagokat a megfelelő körülmények között kell tárolni. Azonban nem mindegy, hogy milyenek ezek a tároló tartályok.

Cégünk különféle műanyag és üvegszálas munkák gyártásával foglalkozik, ebbe sokféle termék beletartozhat, a jármű karosszériáktól elkezdve, az alkatrészeken át a tartályokig. A műanyag tartályok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kifejezetten előnyösek az ipari gyártás területén
.
A műanyag tartályok kiváló vegyszerállósággal rendelkeznek, ez pedig megakadályozza, hogy a maró hatású kémiai anyagok átüssenek a tartály falán és így elkerülhetőek a szivárgások vagy akár az üzemi balesetek is. Hőállóságuk is ezt a célt szolgálja, illetve alapanyaguknál fogva nem korrodálódnak és a formájukat is megtartják.

Rendeljen tőlünk kiváló minőségű tartályokat és dolgozzon minőségi berendezésekkel! Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 
Vissza a terméklistához
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger