Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
a
  pizzadoboz - Pizzadoboz 25000 Ft  
 
HŐSZIGETELT,KORRÓZIÓMENTES KÖNNYŰ ALUMINIUMBÓL 5 KG,DEKORÁLHATÓ,FESTHETŐ,ZÁRHATÓ,IGÉNYESEBBEKNEK PIZZASZÁLLÍTÁSRA,ILLETVE MELEGÉTEL SZÁLLÍTÁSÁRA BEVEZETŐ ÁRON A GYÁRTÓTÓL!ÁLLÍTVA A MÉRETEI:MAGASSÁG:54CM,,SZÉL.:60CM,,MÉLYS.:40CM

PIZZADOBOZ: POLIÉSZTER ÉS ÜVEGSZÁLAS MUNKÁK

A MINŐSÉGI MUNKA AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN NAGY SÚLLYAL ESIK A LATBA. NEMCSAK AZ ÉTELKÉSZÍTÉS VAGY AZ AUTÓSZERELÉS, DE A GYÁRTÁS TERÜLETÉN IS ELVÁRJUK, HOGY A PÉNZÜNKÉRT OLYAN TERMÉKET KAPJUNK CSERÉBE, AMINEK HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL ÉLVEZHETJÜK AZ ELŐNYEIT.

EZ A KÖVETELMÉNY IGAZ A POLIÉSZTER ÉS ÜVEGSZÁLAS MUNKÁKRA. CÉGÜNK KOMOLYAN VESZI AZ ILYEN TÍPUSÚ ELVÁRÁSOKAT ÉS TEVÉKENYSÉGE SORÁN IGYEKSZIK MINDIG A MAXIMÁLIS SZINTET ELÉRNI GYÁRTÁS SORÁN. EZT SZOLGÁLJÁK FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEINK IS, ILLETVE AZ ILYEN MUNKÁK JAVÍTÁSÁNÁL IS GONDOT FORDÍTUNK ARRA, HOGY A LEGNAGYOBB SZAKÉRTELEMMEL ÉS HOZZÁÉRTÉSSEL SZOLGÁLJUK KI ÜGYFELEINK IGÉNYEIT ÉS ELVÁRÁSAIT.

PROFILUNKBA SZÁMOS HASZNÁLATI TÁRGY, JÁRMŰ ÉS EGYÉB ESZKÖZ TARTOZIK, ÍGY POLIÉSZTER ÉS ÜVEGSZÁLAS MUNKÁINK GYÁRTÁSÁBA A PIZZADOBOZOKAT IS BELESOROLJUK. PIZZADOBOZAINK GYÁRTÁSAKOR ALAPKÖVETELMÉNYT JELENT A DOBOZ ÜTÉSÁLLÓSÁG ÉS ELLENÁLLÓSÁGA, HISZEN MEG KELL VÉDENIE A SZÁLLÍTMÁNYT, MELYET LEGTÖBBSZÖR NAGY FORGALOMBAN SZÁLLÍTANAK.

RENDELJEN ÖN IS MINŐSÉGI TERMÉKEINKBŐL!
 
Vissza a terméklistához
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger