Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
a
  Egyéb termékek - kutya-macska boxok 1 Ft  
 
kutyadoboz szállításhoz

Kutya-, cicaszállító box kedvencének

Kedvenceink szállítása, utaztatása nem mindig egyszerű feladat. Kisebb termetű háziállataink nem mindig hajlandóak egy helyben maradni, ha ölbe vesszük őket, például a tömegközlekedésen. Ilyen esetekben érdemes őket háziállat szállító boxban vinni, így nincs lehetőségük kiszökni, miközben éppen az állatorvoshoz tartunk velük.

A poliészter kiválóan és hatékonyan megmunkálható anyag, amely jó kémiai ellenálló képességének köszönhetően kevésbé roncsolódik. Rendkívül tartós anyagnak bizonyul, így az ebből készült termékek hosszú életűek, ellenállnak a környezeti tényezőknek. Egy poliészterből készült háziállat szállító boxot nyugodtan kint is hagyhat a szabad ég alatt, legyen fagy, vagy eső, másnapra nem lesz semmi baja. Kedvence szállítására ez a legalkalmasabb anyagú box, hiszen nem deformálódik, tartása masszív, kialakítása stabil.

Ha Ön is szeretné biztonságban szállítani kedvencét akár hosszabb útra is, válasszon poliészter állatszállító boxot termékeink közül! Egyedi igényeivel, kérdéseivel bátran forduljon cégünkhöz!

 
Vissza a terméklistához
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger