Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
Opel Corsa B Demo 1996
Tóth Attila szerint háromnál minden bizonnyal több a magyar igazság. Egy '95-ös Opel Corsa és egy '96-os Seat Toledo után most ismét egy Corsát kínál eladásra, miközben már cége az Apotuning új demo autóján töri a fejét.
Tóth Attila autói mindíg sportosak, ám ez elsősorban a külső megjelenésükre értendő. Az Apotuning ugyanis alapvetően optikai tuningal foglalkozik. A cégnél sok kiegészítő - hátsó szárnyak, spoilerek, komplett sportlökhárítók, stb. - már készen várja a vásárlókat, ami pedíg éppen nincs raktáron, azt 1-2 napos határidővel gyártják le és szerelik fel. Természetesen egyedi munkákat is szívesen vállalnak, legyen szó valami utólag felszerelhető apróságról, akár komplett építésről, a lakatolástól kezdve egészen az utolsó simításokig. Hogy mutassák mire képesek időnként saját tervezésű és kivitelezésű autókat is kínálnak. Mivel most éppen óriási, négy hétig tartó Corsa akció van a cégnél - a teljes spoilerkészlet ára például 99.000 Ft -, aktuális bemutató autójuk szintén egy Opel Corsa.
Alapnak egy 1996-os, 1.2 literes, kis fogyasztású példányt választottak, melyet teljes optikai tuningnak vetettek alá és egyedi fényezéssel láttak el. Ám nem csupán a narancs-fehér kaszni az extra rajta, hanem a 14-es titan márkájú alufelnik, az új gumik, a légzsák, az ABS, a riasztó, a központi zár, illetve a CD-s hifi is.
Elsőre néhányan talán azt gondolják, hogy jó-jó, de kár lenne ezt a gépet mindennapos használatra fogni. Nos, a Corsa átalakításai kiváló minőségben készültek, az autó pedíg jól közlekedhető - a fotózás helyszíne felé tartva legalább fél tucat fekvőrendőrön hajtottunk át vele minden gond nélkül.
Az ára ehhez képest egyáltalán nem mondható magasnak, 950.000 Ft.
De ha nem pont ilyet szeretnének, vagy inkább egy másik típust vennének kezelésbe, az sem gond, hisz mint már említettük Attila mindenre nyitott és a nyári akcióban sem csak a Corsa elemek szerepelnek.
Jelenleg a terméklistáján megtalálható hátsó szárnyak mindegyike 25.000 Ft-ba, a komplett lökhárítók 35.000 Ft-ba kerülnek, amelyből a viszonteladók további kedvezményekben részesülnek.

Tekintse meg eddigi munkáinkat a Galéria menüpontban és Termékeinket.
 
 
Az Apotuning bemutató autója - Opel Corsa B 1.4i 1995
Hogy az Opel Corsa B a hölgyek "bevásárlós" autója lenne? Ugyan kérem, tegyék félre az elõítéleteiket és nézzék meg Tóth Attila autóját! Az idén 10 éves kis méregzsák bizony kiemelkedõ példánya a típusnak, ráadásul a tulaj saját maga alakította át. Ennél jobb reklámot nehezen készíthetett volna fõként optikai tuninggal foglalkozó vállalkozásának, az Apotuningnak.

Az Apotuning fiatal hajtómûve, Tóth Attila már nagyon régóta rajong az egyedi formákért. 1993-ban kezdett el tuningolással, azon belül elsõsorban spoilerekkel foglalkozni.
Hogy összekösse a kellemest a hasznossal, tavaly épített magának egy Opel Corsa B-t. Az autó alig 3 hónap alatt állt össze, bár Attila ezt az idõt nagyon hosszúnak találja. Cégénél ugyanis sok kiegészítõ ? hátsó szárnyak, spoilerek, komplett sportlökhárítók, stb. - már készen várja a vásárlókat, ami pedig éppen nincsen polcon, azt 1-2 napos határidõvel gyártják le és teszik fel. Természetesen egyedi munkákat is szívesen elvállalnak, legyen szó akár valami utólag felszerelhetõ apróságról, akár komplett építésrõl a lakatolástól kezdve egészen az utolsó simításokig.
A Corsa is éppen így készült. Elõször Makrai János karosszérialakatos kezei közé került, majd Attila megálmodta és elkészítette az extravagáns külcsínyt, végül pedig Novák Péter fényezõmûhelyében pirosra fújták. Noha a technikát és a belteret nem igen érintették az átalakítások, és a matricázás még nincs teljesen kész, az autó már így is nagyot üt. Az elsõ-hátsó sportlökhárítótól, az EVO légbeömlõktõl, az oldalspoilerekrõl, a hátsó szárnyaktól, a 15-ös Momo felniktõl és az alu rendszámkeretektõl igazi kis méregzsáknak néz ki, amire még rádob egy lapáttal a sportkipufogó határozott mormogása.
A kis Corsa mindezek ellenére új gazdára vár. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerû: Attila nem nyugszik, meg szeretné építeni a második autóját is.

 
 
A Toledo új ruhája - SEAT Toledo 2.0 16V - 1996
Az Apotuning beavatkozásának köszönhetően alig lehet felismerni a SEAT Toledót. A Tóth Attila tervei alapján átépített spanyol autó 160 lóerővel és sportos külsővel hódít. Az eladó SEAT csak egy a vállalkozás széles kínálatából.

munkák a futóműnél kezdődtek, az új elemek a Volkswagen Golf VR6-os sport modelljéből érkeztek . A csökkent hasmagasság és a feszesebb rugózás megadja az alaphangot. A további beavatkozások jól láthatók, mert igen egyedivé és feltűnővé varázsolták az autót.
A légterelők Szabó Attila cégvezető tervei alapján készültek. Első pillantásra észrevehető, hogy a kialakítás az újabb modellekre utal. Mintául a SEAT igazán izmos típusa, a Leon Sport R szolgált. Ennek a járgánynak a jellegzetes felosztású orra került a Toledo elejére. A divatnak megfelelően fényezetlen, jellegzetes szövésű fémháló került (RS rács) a nyílásokra. A spanyol jármű orrának bemutatásával azonban még koránt sem végeztünk.
A motorháztető sem széria. Lelóg a hűtőrácsra az új motorház és még a lámpákból is kitakar valamennyit. Ráadásul a középső része kiemelkedik. A márkajelzés eltűnt az erdeti hűtőráccsal együtt, helyét méhsejt formájú, fémháló vette át. Az új felállással, morcosabb, agresszívebb lett a Seat kinézete. A motorháztető, Makrai János karosszéria lakatos munkája.
Hátsó részét a Toledónak alig lehet felismerni. Sebestény Szabolcs készítette a teljes kipufogórendszert, amit igazán feldob az öblös végdob. Az eredeti lökhárító alá, saját tervezésű, két részre osztott műanyag elem került. A márkajelzés hátulról is eltűnt, a kéliteres, 160 lóerős, hengerenként négy szelepes motorra utaló jelzés, a jobb oldali hátsó lámpán díszeleg.
Az Apotuning által kezelésbe vett Toledó legfőbb látványeleme a hátsó szárny. Az alkotók teljesen márkahűek voltak, és a Cordoba WRC raliautón használt szélterelőt alkalmazták. Az egész beavatkozást megkoronázza Szőke Sándor fényezőműhelyének munkája, a kimagasló segítségért pedig Petics Andrást is köszönet illeti. Tóth Attila legnagyobb bánatára a bemutatott autó eladó, vigasz azonban az Apotuning vezetőjének, hogy a következő autó tervei már készülnek. A SEAT Toledo 2.0 16V full extra ára: 1.500.000 Ft.
 
 

Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

 
 
Apotuning Twingo
Egyedileg tervezett és kivitelezett autó,bemutatója szept.7-8-9 syma csarnok.  
 
SYMA 2008
Apotuning-tuningkiállítás-erotika schow  
 
APOTUNING TWINGO
 
 
NEMZETKÖZI TUNINGKIÁLLÍTÁS 2009 APOTUNING TWINGO
 
 
Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket Elérhetőségeinken!
 
 
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger