Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
Az Apotuning bemutató autója - Opel Corsa B 1.4i 1995
Hogy az Opel Corsa B a hölgyek "bevásárlós" autója lenne? Ugyan kérem, tegyék félre az elõítéleteiket és nézzék meg Tóth Attila autóját! Az idén 10 éves kis méregzsák bizony kiemelkedõ példánya a típusnak, ráadásul a tulaj saját maga alakította át. Ennél jobb reklámot nehezen készíthetett volna fõként optikai tuninggal foglalkozó vállalkozásának, az Apotuningnak.

Az Apotuning fiatal hajtómûve, Tóth Attila már nagyon régóta rajong az egyedi formákért. 1993-ban kezdett el tuningolással, azon belül elsõsorban spoilerekkel foglalkozni.
Hogy összekösse a kellemest a hasznossal, tavaly épített magának egy Opel Corsa B-t. Az autó alig 3 hónap alatt állt össze, bár Attila ezt az idõt nagyon hosszúnak találja. Cégénél ugyanis sok kiegészítõ ? hátsó szárnyak, spoilerek, komplett sportlökhárítók, stb. - már készen várja a vásárlókat, ami pedig éppen nincsen polcon, azt 1-2 napos határidõvel gyártják le és teszik fel. Természetesen egyedi munkákat is szívesen elvállalnak, legyen szó akár valami utólag felszerelhetõ apróságról, akár komplett építésrõl a lakatolástól kezdve egészen az utolsó simításokig.
A Corsa is éppen így készült. Elõször Makrai János karosszérialakatos kezei közé került, majd Attila megálmodta és elkészítette az extravagáns külcsínyt, végül pedig Novák Péter fényezõmûhelyében pirosra fújták. Noha a technikát és a belteret nem igen érintették az átalakítások, és a matricázás még nincs teljesen kész, az autó már így is nagyot üt. Az elsõ-hátsó sportlökhárítótól, az EVO légbeömlõktõl, az oldalspoilerekrõl, a hátsó szárnyaktól, a 15-ös Momo felniktõl és az alu rendszámkeretektõl igazi kis méregzsáknak néz ki, amire még rádob egy lapáttal a sportkipufogó határozott mormogása.
A kis Corsa mindezek ellenére új gazdára vár. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerû: Attila nem nyugszik, meg szeretné építeni a második autóját is.

 
 

Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

 
 
Apotuning Twingo
Egyedileg tervezett és kivitelezett autó,bemutatója szept.7-8-9 syma csarnok.  
 
SYMA 2008
Apotuning-tuningkiállítás-erotika schow  
 
APOTUNING TWINGO
 
 
NEMZETKÖZI TUNINGKIÁLLÍTÁS 2009 APOTUNING TWINGO
 
 
Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket Elérhetőségeinken!
 
 
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger